Κλειδωθήκατε απ' εξω; Καλέστε μας 24 ώρες το 24 ωρο!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κλειδαριές

 
Το Κλειθροποιείον στην Κυψέλη παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σχετικές με κλειδαριές. Το κατάστημα μας είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας καθώς και με προσωπικό εξειδικευμένο στην τοποθέτηση και αντικατάσταση κλειδαριών.

Διαθέτουμε προϊόντα έμπιστων εταιρειών, υψηλής ποιότητας & αντοχής, που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο ασφαλείς στον χώρο σας.

Δείτε κάποια από τα προϊόντα μας και επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!
 
 
Κλειδαριές Ζέρβας Νικόλαος
 
Lock Out System
 
 
 
Μηχανισμός υψηλής ακρίβειας με γρανάζια που δίνει το πλεονέκτημα στην κλειδαριά να λειτουργεί αθόρυβα και αποκλείει την περίπτωση μπλοκαρίσματος.
  • Νέας τεχνολογίας καταπέλτης (relock), ο οποίος ενεργοποιείται και μπλοκάρει την κλειδαριά απλά και μόνο στην προσπάθεια αφαίρεσης του defender, πριν ακόμα φτάσουμε στον κύλινδρο, όπου πολλές φορές είναι αργά.
  • Αντικαθιστά τους πιο γνωστούς τύπους κλειδαριών ασφαλείας για θωρακισμένες πόρτες (ATRA, MOTTURA, CISA, POTENT, SECUREMME, GARDESA κ.λπ.) καθώς και ηλεκτρικές.
  • Συμβατή με όλους τους κυλίνδρους και τα defender της αγοράς.
  • Η κλειδαριά κυλίνδρου MUL-T-LOCK με καταπέλτη είναι πατενταρισμένη και η ποιότητά της εγγυημένη από τον MUL-T-LOCK ΙTALY, ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια κατασκευής κλειδαριών ασφαλείας για θωρακισμένες πόρτες στην Ευρώπη.
  • Για μια απόλυτα ολοκληρωμένη λύση, μπορείτε να συνδυάσετε την κλειδαριά κυλίνδρου με καταπέλτη MUL-T-LOCK που επιλέξατε, με έναν κύλινδρο ελεγχόμενης αντιγραφής των κλειδιών και ένα επώνυμο defender.